Pizzeria Stara Sava

Pizzeria Stara Sava imala je puno redizajna, a također i internetski sustav za naručivanje za preuzimanje njihovih ukusnih jela!

Shuttle Croatia

Shuttle Croatia is a transport agency needing an image and booking application to route trips. All designed on a one page layout. 

Batak Grill

Batak Grill trebao je jednostavan i suptilan lifting lica s njihovog prethodnog web mjesta. Također smo implementirali, Batak Home, njihov internetski webshop.

Američki centar

Američkom centru bila je potrebna organska vidljivost. Postigli smo to plus dodali smo mrežni sustav upravljanja učenjem! Ova je web stranica među najboljima u hrvatskim školama engleskog jezika.

MajkaZmajka

Ozbiljna mama s receptima. Ova mama željela je jednostavan blog o hrani. Ova se web stranica nalazi na Googleovoj gornjoj stranici za gotovo svaki blog i svake godine ima gotovo 80 000 posjetitelja u Hrvatskoj. Spremni za blog?

Vaza i cvjiet

Cvjetna tvrtka koja svoje lišće treba proširiti u digitalni svijet. I sa svojom web lokacijom i s Googleovim poslovanjem već se svrstavaju među najbolje ključne riječi za cvjetne usluge vjenčanja.