Uptown Records ↗

Uptown records je jedinstveno mjesto koje koristi React.js na frontendu dok povezuje wordpress REST API za korisnički sadržaj. Ova tema je vrlo minimalistička i nudi “darkmode”.

Green Loft ↗

Moderna svadbena dvorana isprepletena čarobnim zelenilom i svodom žaruljica začiniti će Vaš veliki dan i zagarantirati odlične fotografije koje će biti Vaše vječne foto uspomene.

Gargano Centar ↗

Uz ljubazno osoblje fizioterapeuta i kozmetičara,individualan pristup uz ugodnu i opuštajuću atmosferu u Estetskom Centru Gargano …

Pizzeria Stara Sava ↗

Pizzeria Stara Sava imala je puno redizajna, a također i internetski sustav za naručivanje za preuzimanje njihovih ukusnih jela!

Shuttle Croatia ↗

Shuttle Croatia je prijevoznička agencija kojoj je potrebna slika i aplikacija za rezervaciju za rutiranje putovanja. Sve dizajnirano na izgledu jedne stranice.

Batak Grill ↗

Batak Grill trebao je jednostavan i suptilan lifting lica s njihovog prethodnog web mjesta. Također smo implementirali, Batak Home, njihov internetski webshop.

Američki Centar ↗

Američkom centru bila je potrebna organska vidljivost. Postigli smo to plus dodali smo mrežni sustav upravljanja učenjem! Ova je web stranica među najboljima u hrvatskim školama engleskog jezika.

Vaza i cvjiet ↗

Cvjetna tvrtka koja svoje lišće treba proširiti u digitalni svijet. I sa svojom web lokacijom i s Googleovim poslovanjem već se svrstavaju među najbolje ključne riječi za cvjetne usluge vjenčanja.

MajkaZmajka

Ozbiljna mama s receptima. Ova mama željela je jednostavan blog o hrani. Ova se web stranica nalazi na Googleovoj gornjoj stranici za gotovo svaki blog i svake godine ima gotovo 80 000 posjetitelja u Hrvatskoj. Spremni za blog?

Flores ↗

Svadbena dvorana Flores je odličan izbor za sve tipove mladenaca, neovisno da li želite moderno ili tradicionalno vjenčanje, koja može ugostiti do 260 uzvanika!

Loraderm Centar ↗

Loraderm Centar za estetiku lica i tijela opremljen je najmodernijom tehnologijom i profesionalnim osobljem, pod stručnim vodstvom Žane Bajrektarević. 

Hairtique Salon ↗

Frizerski salon Hairtique nalazi se u Zagrebu na Horvaćanskoj cesti broj 59. Mi smo tip frizerskog salona u koji ako uđete i zaželite minival, a imate tanku kosu, nažalost u takvim slučajevima Vam nećemo ispuniti svaku želju.

Matej Zlopasa ↗

Web stranica Mateja Zlopase stavlja naglasak na veličanstvenost i lijepo njegove lijepe fotografije i videoografije. Stranica je prilagođena wordpress tema koja se fokusira na minimalizam. Pogledajte njegov rad; to je doista nevjerojatno.